0342-424242          info@koesveld.nl

Een afspraak begint met dat wij je ontzorgen

Er is online zoveel te vinden dat je de weg in de financiele wereld al snel kwijt raakt. Wij helpen je te ontzorgen. Zetten je wensen op een rij en geven je totaal financieel inzicht.

Een goed gesprek waarbij jij jouw ervaringen met ons deelt. Via de risico-inventarisatie kijken we waar dan welke risico's je zelf wilt dragen en welke je wilt verzekeren. Goed verzekeren moet tot interne rust leiden. Als je iedere dag met onnodige risico's moet leven, dan verlies je kostbare tijd die je in deze hectische tijd vaak beter aan andere zaken kunt besteden. Wij verzekeren volgens een concept, waarbij een periodieke check voldoende is om het allemaal overzicht te behouden.

Bij de complete inventarisatie, van particulieren en ook bij ondernemers van belang, brengen we je risico's in beeld. Zaken waar je niet direct aan denkt, komen dan aan de orde, waarna je gedegen kunt beslissen welke risico's aanvaardbaar zijn en welke je wilt verzekeren. Deze inventarisatie vind plaats op ons kantoor of op je bedrijf. Na de inventarisatie volgt er een uitgebreide analyse en volgt het ontzorgende advies. Plan online je afspraak.