0342-424242          info@koesveld.nl

Verzekeren bij de beste verzekeraar van Nederland (Premium)

of onze Basispolis tegen messcherp tarief, jij maakt de keuze

Met Premiumverzekeringen ben je verzekerd bij de beste verzekeraar op basis van je persoonlijke situatie. Deze perfecte verzekering wordt periodiek gecontroleerd en bijgesteld. Bij schade word je totaal ontzorgd. Door de simpele eenvoud en hoogwaardige begrijpbare producten krijg je een persoonlijke beleving van ontzorgen, zeker als het er op aan komt bij schade.

Bij Basispolis kies je ervoor om voordelig de noodzakelijke risico's te verzekeren en neem je genoegen met een minder brede dekking. Bij het verhalen van schade kan meer inzet van jou zelf nodig zijn.

Hoe wij dat doen? Met een complete inventarisatie, alle ins en outs van jou en je gezin, van je zaak, je wensen, je geluksfactor en aansluitend daarop, je persoonlijke risicoprofiel met als resultaat, wat past er bij jou? En dat vullen we dan samen verder in. Elke paar jaar stellen we dat verder bij. Het moet wel maatwerk blijven zodat de nazorg perfect aansluit.

Particulier

De basis, zoals je auto, woning, inboedel, aansprakelijkheid en rechtsbijstand verkeer moet gedegen verzekerd worden. In deze start verzekeren wij de noodzakelijke risico's die je loopt. Samen met een aantrekkelijke pakketkorting, online afhandeling en persoonlijke aandacht, ben je verzekerd van maatwerk dat precies bij je past.

ZZP voordeelpakket

Voor slechts €99,95 per maand ben je als bouw gerelateerde ondernemer verzekerd. Voor minder dan wat een zorgpolis kost, kun je je bedrijfsrisico's afdekken. Dat geeft rust. Goed verzekerd ondernemen, maar niet meer dan noodzakelijk. Overige beroepen is de premie vanaf €85/maand.


Keuze Premium of Budget polis

Wil je excelent verzekert zijn waarbij je bij schade totaal ontzorgt wordt? Waarbij je de meest uitgebreide dekking hebt? Dan is een PREMIUMPOLIS voor jou de beste oplossing. Is het budget het belangrijkste waarbij je genoegen neemt met minder uitgebreide dekking en minder nazorg, dan is de Budgetpolis voor jou de voordeligste oplossing.