0342-424242          info@koesveld.nl

Gedegen verzekeren, niet meer dan nodig en dat wel heel goed geregeld

Je woningbezit all risk verzekeren zowel het huis (opstal) zelf als de inrichting (inboedel) zonder onderverzekering

Hoe start je met de juiste verzekeringen? Niet meer dan nodig verzekeren. Dat wat je wel verzekerd, dat dan wel heel erg goed regelen met een royale dekking. Bezuinig daar niet op. Als je voldoende middelen hebt, kan dit uiteraard met een minder royale dekking geregeld worden. Onroerend goed altijd 100% verzekeren. Je auto altijd inzittenden meeverzekeren. Je bent aansprakelijk voor je inzittenden. Electronica vaak apart verzekeren. Rechtsbijstand, minimaal de module verkeer verzekeren, dan ben je als verkeersdeelnemer, ook als kwetsbare fietser bijvoorbeeld, verzekerd van verhaalsrecht. Rechtsbijstand bij je auto verzekeren is vrij nutteloos, zodra je de auto verlaat, ben je niet meer verzekerd. Met de module rechtsbijstand ben je als verkeersdeelnemer, bv als voetganger of fietser ook verzekerd van rechtsbijstand. Voor de geringe kosten hoef je het niet te laten.

Preventie is uiteraard ook belangrijk. Bezit goed beschermen levert een lagere premie op. En voorkomt dat een onveilig gevoel. Voorkomen dat men binnen kan komen, is ook voorkomen van emotionele schade. Vastleggen van eigendommen op foto of video helpt je enorm als bij inbraak spullen weg zijn, om je juiste claim in te kunnen dienen. Uiteraard heb je aankoopbewijzen van alle aankopen bewaard. Tip, leg het allemaal digitaal vast. Heb je alles goed beveiligd en vastgelegd, dan betaal je een lagere premie en voorkom je gezeur bij claimen. Helaas is de praktijk vaak, dat doe ik nog wel een keer, met als gevolg dat er niets gebeurd. En bij schade krijg je dan minder of niets uitgekeerd omdat je geen bewijzen hebt van je bezit. Wie eist, bewijst is het motto.

Goede inventarisatie van je bezit is de basis van goed verzekeren. Waar sta je nu, wat zijn de huidige bezittingen, wat zijn je risico's en wensen? Welke risico's ben je bereid te nemen? Als dat ingevuld is, dan kunnen wij je totaal ontzorgen. Dan wordt het verder genieten van je bezittingen. Een weloverwogen beslissing. Genieten van wonen met ingebouwde rust. Plan online je afspraak.